Agesen El ApS

Agesen El har eksisteret siden 1. juli 1999, hvor Niels Agesen etablerede firmaet som et enkeltmandsfirma med privatadressen som udgangspunkt.

Hurtigt viste der sig behov for yderligere medarbejdere, og siden er firmaet flyttet til større lokaler i et nedlagt landbrug uden for Klim by.

Vi har stor erfaring inden for elinstallationer til både private og erhverv. Vores medarbejdere har mange års erfaring, og vi kan tilbyde at løse alle former for elopgaver. Ingen opgaver er for små eller store.

Et af vore særlige fokusområder er kameraovervågning og tyverialarmer, som flere og flere vælger at få opsat ved såvel private husstande som erhvervsvirksomheder.

Solcelleeksperten.dk

Agesen El er også ekspert i solceller. Når du køber solcelleanlæg, tager vi højde for din personlige situation. Vi arbejder med flere forskellige modeller, så vi kan imødekomme alle behov.

Vi har opstillet tre demoanlæg, som du er velkommen til at komme at se, inden du træffer din beslutning.

Ring til Niels på mobil 40 11 52 99 og lav en aftale.

Vil du vide mere om solceller, så har vi lavet en præsentation på www.solcelleeksperten.dk

Byggegrunde og totalløsninger

I samarbejde med Granly A/S tilbyder Agesen El attraktive byggegrunde gennem Ejendomsinvest Jammerbugten ApS og leverer nye huse i totalentreprise. Det gælder såvel helårshuse som sommerhuse.

Læs om dine muligheder her:

Tilfredse kunder er den bedste reklame

Hos Agesen El holder vi os løbende orienteret om nye produkter, og vi deltager løbende i kurser for at kunne yde vores kunder den bedste service.

For os er det vigtigt, at kunderne er tilfredse, da vores motto er »tilfredse kunder er den bedste reklame«.


Kontakt

Agesen El ApS
Niels Agesen
Napkærvej 12, Klim Terp
9690 Fjerritslev
Telefon 98 22 52 99 / 40 11 52 99
niels@agesenel.dk
www.agesenel.dk

Thorupklim.dk

FREE
VIEW