Gutterne på kutterne

TV2 Danmark har i en serie på seks afsnit under titlen »Gutterne på kutterne« sat fokus på, hvordan det er at være ung fisker i et af landets ganske få kystfiskermiljøer

Serien fortæller om Jan, Jonny, Jesper og Bo, der er fiskere, fætre og gode venner. I det lille fiskerleje Thorup Strand ved Fjerritslev kæmper de fire kammerater sammen med byens øvrige fiskere for at holde det gamle og traditionsrige kystfiskeri i live, nøjagtig som deres fædre og bedstefædre gjorde det før dem.

Vi er med drengene på havet og på fiskeauktionen i Hanstholm, og vi hører om de nyeste initiativer for at sikre kystfiskeriet økonomisk, nemlig salg af dagfrisk fisk fra kutteren »HM800 Jammerbugt« i København og åbningen af et nyt fiskepakhus med fiskebutik direkte på landingspladsen i Thorup Strand.

Men »Gutterne på kutterne« er også historien om fritidssysler og udfordringer med kærligheden i det tyndt befolkede fiskersamfund.

I løbet af vinteren 2015/16 er sæson 2 af »Gutterne på kutterne« blevet optaget, og sæsonpremieren fandt sted tirsdag 16. august 2016.

Thorup-Klim Appen

FREE
VIEW