Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Oplev skoven vågne

maj 14 @ 5:00 - 8:00

Hvornår har du sidst siddet stille i skoven en tidlig morgen og lyttet til de første fugle, der begynder at synge? Lagt mærke til, hvordan lyset ændrer sig, mens solen står op?

Vi skaber rammerne for, at du afslappet og i gode hænder, kan opleve både med din krop og din hjerne, hvordan skoven vågner. Turen starter med, at du med en kop varm the i hånden hører Sofie – som er biolog og formidler på P1 – fortælle om, hvilke biologiske fænomener, du har chance for at opleve denne morgen. Det efterfølges af en mindfulnessøvelse, som inviterer dig til at lande i din krop og registrere dine sansninger.

Derefter går vi 2 kilometer i stilhed ind i skoven ad små stier. Fra et samlingspunkt sendes du ud i skoven på egen hånd – du bestemmer selv hvor langt fra samlingspunktet, du har lyst til at gå væk. Herefter sidder du alene i skoven i 45 min. Med dig får du en bolle, endnu en kop the og et underlag at sidde på. Efter 45 min. mødes vi ved samlingspunktet igen, hvor Sofie svarer på spørgsmål om skovens dyr, lyde og andet, du har undret dig over. Herefter går vi i samlet flok – igen i stilhed – til kysten, hvor vi ser solopgangen over havet i stilhed og morgenen afsluttes i fællesskab.

Læs mere og tilmeld dig: https://www.modnaturen.com/oplev-skoven-vgne

Detaljer

Dato:
maj 14
Tidspunkt:
5:00 - 8:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
Hjemmeside:
https://www.modnaturen.com/oplev-skoven-vgne

© 2021 ThorupKlim.dk

Tema af Anders NorenOp ↑

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Thorupklim.dk

FREE
VIEW