Thorup-Klim Hallen

Portal til Thorup-Klim området

Thorup-Klim Hallen er opført i 1986, og fra starten har hallen haft en fantastisk opbakning fra hele lokalområdet vest for Fjerritslev. Kun en stor lokal indsamling samt en overvældende frivillig arbejdsindsats fra rigtig mange ildsjæle i lokalområdet gjorde projektet muligt.

Siden opførelsen har hallen haft kæmpe betydning for såvel det lokale idrætsliv som de lokale skoler og mange andre brugere i lokalområdet. I vinterhalvåret er hallen et vigtigt samlingspunkt for mange typer af idræt og socialt fællesskab for hele egnens befolkning i alle aldersklasser.

Thorup-Klim Hallen er gennem årene adskillige gange blevet udbygget, vedligeholdt og moderniseret, således at lokalområdet i dag har stor glæde af en moderne og tidssvarende idrætshal med muligheder for håndbold, fodbold, badminton, tennis, basketball, hockey, volley, gymnastik i alle afskygninger og meget mere. Springgrav til gymnasterne og et nyt, moderne motionscenter er ligeledes etableret indenfor de seneste år. Og uden for hallen er der i 2014 etableret multibane og udendørs fitnessbane i samarbejde med Thorup-Klim Skole.

Foruden de mange forskellige idrætsstævner og opvisninger benyttes hallen i høj grad også til forårsmesser, generalforsamlinger, garantfester, skolefester, boksestævner, pensionistaktiviteter m.m. Hallen rummer tillige klublokaler for Thorup-Klim Ungdoms- og Gymnastikforening.

Hallens største brugergrupper i det daglige er Thorup-Klim Boldklub, Thorup-Klim Ungdoms- og Gymnastikforening, TØK Håndbold, Thorup-Klim Skole og Børnehave og Klim Friskole. Men ældreidræt hver tirsdag med ca. 60 deltagere, billard med ca. 30 spillere samt et motionscenter med ca. 300 medlemmer er også vigtige aktiviteter.

Thorup-Klim Hallen har ved mange års god drift og en altid stor opbakning fra lokalbefolkningen en god og sund økonomi, som giver bestyrelsen ro og overskud til at udvikle hallen løbende, således at den også i fremtiden kan tilbyde gode og moderne rammer for såvel nuværende som nye mulige aktiviteter.

Thorup-Klim Hallen er hele områdets idrætshal, og alle er til enhver tid velkommen til at komme med idéer og forslag til løbende forbedringer og nye aktiviteter. For tiden planlægger vi ny belægning på indkørslen til motionscentret samt bedre muligheder for parkering af cykler.

Thorup-Klim Hallen har ansat en fuldtids halinspektør, som ved større arrangementer får hjælp af de valgte bestyrelsesmedlemmer.


Kontakt

Thorup-Klim Hallen
Thistedvej 320, Klim
9690 Fjerritslev
Telefon 98 22 54 50
thorupklimhallen@gmail.com
www.thorupklimhallen.dk


Bestyrelsen

Thorup-Klim Hallens 25-års jubilæumsskrift

Thorup-Klim Appen

FREE
VIEW