Hotel og Restaurant Klim Bjerg

Hotel og Restaurant Klim Bjerg er stedet for naturelskere, der vil nyde et dejligt ophold med atmosfære, fred og ro. Der er gode vandrestier i skov og klit, og fra Marius’ Bænk på bjerget lige oven for hotellet er der panoramaudsigt over Vesterhavet/Jammerbugten.

Hotel og Restaurant Klim Bjerg ligger 12 kilometer fra Slettestrand og ca. 10 kilometers fugleflugts afstand fra det velkendte Svinkløv Badehotel, som absolut også er et besøg værd.

Hotellet

Hotel og Restaurant Klim Bjerg blev startet i 1970, hvor man gik fra at drive landbrug til at åbne et cafeteria. Siden er der blevet udvidet i flere etaper, og senest blev der i 2002 bygget en ny værelsesfløj.

I 2014 købte vi naboejendommen, Aarhus Universitets geologiske feltstation, som ligger 300 meter væk. I »Anneks Humlum« – som vi har valgt at kalde stedet efter feltstationens oprindelige leder, professor Humlum (1911-90) – er der i alt fem dobbeltværelser samt fem enkeltværelser, således at vi nu i alt råder over 32 hyggelige værelser.

Velkommen til en afslappende ferie i fred og ro på Hotel og Restaurant Klim Bjerg!

Restauranten

Restauranten tilbyder alt lige fra klassiske danske retter til lækre gastronomiske oplevelser samt et bredt udvalg af vine fra Kjær & Sommerfeldt.

Vælg Hotel og Restaurant Klim Bjerg, hvis du vil være sikker på en succes til netop dit arrangement!


Kontakt

Hotel og Restaurant Klim Bjerg
Mariann og Konrad Nielsen
Klim Strandvej 156, Klim Bjerg
9690 Fjerritslev
klimbjerg@fjerritslev.dk
www.klimbjerg.dk

Thorupklim.dk

FREE
VIEW