Vi har i dag fået st…

Portal til Thorup-Klim området

Vi har i dag fået st…

Dette indlæg er hentet automatisk fra

Guldbrandt’s caterfacebookside


Vi har i dag fået styr på de sidste detaljer til Julevine samt nytårsbobler, til den traditionelle vinter og Julemad og vi glæder os helt vildt til at byde jer velkommen til en fantastisk aften – ses vi? 😊🍷

Der er stadigvæk ledige pladser – bestil nu på Guldbrandtcater@outlook.dk

Velkomst Champagne:
Brut Selection, Alain Bedel, Valle de Marne, Champagne.

Fisk:
Bagt torsk med julekrydderier, syltet fennikel og sprød rug
Julesalat med appelsin og valnødder Marineret æblesalat med tranebær
Hertil serveres 2 Hvidvine: Chardonnay Vielles Vignes 2022, VDF, Fam. Descombes, Frankrig & Benufet Garnatxa Blanca 2022, Herencia Altes, Terre Alta, Spanien.

And:
Connfiteret andelår – hjemmelavet rødkål – Persille kartofler – Brunede kartofler – Andesauce – Kartoffel chips
Hertil serveres 2 saftige vine med en anelse frugtsødme: Valpolicella Ripasso 2021, Maroat, Tezza, Veneto, Italien & Pinot Noir 2020, Indigo Eyes, Californien, USA.

Gris:
Braseret svinebryst med øl og æblemost – Smørstegt knoldselleri
Marineret kålsalat.
Hertil 2 mere intense Rødvine: Lèstel 2022, Herencia Altes, Terra Alta, Spanien & Rasteau Vielles Vignes 2020, Tardieu-Laurent, Rhone, Frankrig.

Rislamande, ost og knas.
Ruby Port Lot 601 & Tawny Port, begge fra vingården Quinta de La Rosa, Douro, Portugal.

Bedste hilsner
Thomas
Guldbrandt’s cater

David
Vinslottet A/S






Guldbrandt’s cater

Tags: