Thorup-Klim Dagligvarebutik ApS | ThorupKlim.dk

Thorup-Klim Dagligvarebutik ApS | ThorupKlim.dk


Styregruppen bag Thorup-Klim Dagligvarebutik ApS har de sidste 10 dage arbejdet hårdt for at få tegnet anparter eller støtte beløb og på blot de 10 dage har man næsten rundet 1.1 mil. kr. samt knap 300.000 i lak midler. Det betyder nu at det første delmål er i hus og man kan nu gå igang med at renovere den gamle butik i Vester Thorup så den kan fungere som midlertidig løsning. Det store mål er forsat at nå de 3 mil. kr. så der kan bygges en ny butik i Vester Thorup. Støttegruppe takke for den store opbakning, men minder og så om at vi ikke er i mål.

Allerede i weekenden vil de første frivillige kræfter begynde at gøre noget i butikken i Vester Thorup.

Vil du læse mere om borger projektet eller mangler du en tegningsblanket kan du finde det her:
https://www.thorupklim.dk/thorup-klim-dagligvarebutik-aps/

Thorup-Klim Dagligvarebutik ApS | ThorupKlim.dkNyt fra Thorup-Klim motionscenter


Del

Facebooktwitterpinterestmail

Thorup-Klim Appen

FREE
VIEW