Kom så venner, vi skal havde de sidste stemmer i husstem på Klim fribørnehave k…

Kom så venner, vi skal havde de sidste stemmer i husstem på Klim fribørnehave k…

Kom så venner, vi skal havde de sidste stemmer i hus👏🏻👏🏻stem på Klim fribørnehave 👏🏻 kender du nogen, son kender nogen der ikke har været inde og stemme på opslaget, så gør dem endelig opmærksom på det👏🏻👏🏻👏🏻 Husk at gå ind på opslaget, og tryk syntes godt om med et “❤️”
🌳 STEM PÅ DE 3 FINALISTER 🌳 Vi har nu trukket lod og fundet 3 finalister, som er:
😲 Søren, der nominerede Thise Børnehus
❤ Sanne, der nominerede Klim Fribørnehave
😆 Sandra, der nominerede Børnehuset Ulkebøl Stem på én af børnehaverne ved at vælge den emoji, der står ud for den børnehave, du… Mere

Kan være et billede af tekst, der siger "ROSE SIDEN1952 plant trae 3 FINALISTER HVEM SKAL VINDE EN FRUGTPLANTAGE? STEM VED AT HOL DE INDE PA 'SYNES GODT '-KNAPPEN OG VAELG DEN EMOJI, DER HORER TIL DEN BORNEHAVE, DU STEMME PA THISE BORNEHUS Bornehus Ville vaere det perfekte sted en frugtplantage. KLIM FRIBORNEHAVE Sanne Jeg gerne nominere vores fantastiske Klim fribernehave vuggestue nyder hverdag naturens legeplads dens mange muligheder frugtlund ville vaere helt fantastisk og boltre ig BORNEHUSET ULKEBOL Sandra nominerer Bornehuset Ulkebol 6400 Sonderborg Institutionen kun rgammel og mangler grad lidt mere gront pả legepladsen, frugtplantage ville vaere perfekt"


Nyt fra Thorup-Klim U&G


Del

Facebooktwitterpinterestmail

Thorupklim.dk

FREE
VIEW