I Efterårsferien bliver der igen i år et flot program med masser af spændende…

I Efterårsferien bliver der igen i år et flot program med masser af spændende…

I Efterårsferien bliver der igen i år et flot program med masser af spændende aktiviteter for hele familien, når Bæredygtighedsfestival i Slettestrand/Thorupstrand ♻️👍😊 ruller programmet ud.
Følg med på bæredygtigehedsfestival siden og se under begivenheder de mange aktiviteter, der er planlagt. Siden opdateres løbende med flere, så hold øje 😉👍

Vi glæder os til at se jer til naturløb, naturmeditation, turridning, græskar-hygge, skattejagt, kunsthåndværkerudstilling, vandreture med guide, familietur i børnehøjde, tema om madspil, workshop med stumpeglas, råvarermarked, sanketur, foredrag, reparationscafé & loppemarked, verdensmål på spil, fileteringskursus, guidet tur på MTB, yoga, konkurrencer med skraldekaravanen, sang i kirken og meget mere i det bæredygtige tegn ♻️👍🍁🍄
Der er lagt op til en spændende uge, hvor der er fokus på bæredygtighed – HUSK lidt kan også være et skridt i den rigtige retning 😊

Kan være et billede af tekst, der siger "2 STOP SULT AFSKAF FATTIGDOM 小ா SUNDHED TRIVSEL KVALITETS- UDDANNELSE 5 MELLEM KONNENE LIGESTILLING 6 RENT VAND OGSANITET 7 ENERGI BAEREDYGTIG ANSTAENDIGE JOBS OGOKONOMISK VAEKST INDUSTRI, INNOVATION OGINFRASTRUKTUR 10 MINDRE ULIGHED 11 BAEREDYGTIGEBYER OGLKALSAMFUND 13 KLIMA- INDSATS 14 LIVET ÛHAVET ANSVARLIGT FORBRUG OGPRODUKTION GO 15 LIVET PALAND 16 STAERKE STITUTIONER RETFAERDIGHED OG PARTNERSKAB FOR HANDLING VERDENSMÁL Torbaeredygtigudvikling"Kan være et billede af græs, natur og himmelKan være et billede af tekst


Nyt fra Thorup-Klim


Del

Facebooktwitterpinterestmail

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Thorupklim.dk

FREE
VIEW