Vi glæder os til at se jer

Vi glæder os til at se jer

Vi glæder os til at se jer 😊

Kan være et billede af tekst, der siger "BORGERMODE TIRSDAG DEN 5. OKTOBER KL. 19.00 v/ THORUP FOINGSHUS MEDLEMMER FRA BESTYRELSEN, LOKALE FORENINGER OG LEDELSEN OMKRING BUTIKKEN HAR L/ENGERE TID ARBEJDET MED PROJEKTET OMKRING RENOVERING OG UDVIDELSE AF V. THORUP BRUGS, OG NU SA LANGT PLANLAEGNINGEN, AT VI GERNE ORIENTERE OM PROJEKTET. PRoGRAM FOR BORGERMODET ORIENTERING OM HVAD DER ER SKET INDTIL NU 2. PR/ESENTERES 3. 4. LOKALBEFOLKNINGENS MULIGHEDER FOR AT STOTTE PROJEKTET 5. DIALOG OM PROJEKTET Bruge VI HÄBER, AT RIGTIG MANGE VIL DELTAGE MODET VENLIG HILSEN FJERRITSLEV OG OMEGNS BRUGSFORENING, OG V. THORUP GRUPPEN "aşg"


Nyt fra Thorup-Klim


Del

Facebooktwitterpinterestmail

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Thorupklim.dk

FREE
VIEW