Opdatering af retningslinjer i Thorup-Klim hallen. Omklædningsrum: Omklædnings…

Opdatering af retningslinjer i Thorup-Klim hallen. Omklædningsrum: Omklædnings…

Opdatering af retningslinjer i Thorup-Klim hallen.

Omklædningsrum:
Omklædningsrummene er pt. Lukket. Det betyder at der ingen mulighed er for omklædning ved aktiviteter i hallen eller motionscenter. Hvis det det generelle smittetryk er til det åbner vi igen d. 8/11.

· Sprit dine hænder af når du kommer ind i omklædningsrummet.

· Overhold maks. antal i omklædningsrum, er der allerede fyldt, benyt et andet eller vent uden for. Husk der skal som minimum være 1 meter mellem hver person.

· Sprit bænke, knagerækker, dørhåndtag af når du går.
· Sprit/vask hænder inden du går ind i hallen og når du forlader hallen.

Hallen:
· Indgang skal ske via den højre dør med teksten ”indgang”

· Ved indgang i hallen skal man gå højre om banen, det er tilladt at gå direkte i cafeteriaet. Tasker og lignede placeres modsat dommerbordet når foregående hold har forladt hallen.

· Kom maks. 5 min før din aktivitet starter.

· Aktiviteterne stopper 5 min før, således der er tid til at spritte bænker, rekvisitter af inden næste aktivitet. Dette SKAL gøres og gælder alle aktiviteter. Man forlader hallen eller går i cafeteriaet omgående man er færdig.

· Udgang sker ved at forlade banen modsat dommerbordet og ved at forlade bruge døren til højre med teksten ”Udgang” Efter endt aktivitet skal hallen forlades omgående.

· Der kan godt være flere aktiviteter i gang på en gang, her må der maks. deltage 10 personer. Hallen kan deles op i flere felter, her skal de generelle pladskrav overholdes, det vil sige at der skal være 4kvm til hver deltager samt der skal være min 2 meter mellem de forskellige grupper, og disse skal tydelig afmærkes med fx kegle, snor eller andet. De forskellige grupper må hverken før, under eller efter aktiviteten blandes sammen.

· Forældre der venter på børn, må ikke opholde sig i hallen, men kan i stedet for tage plads i cafeteriaet (se retningslinjer for cafeteria) eller vente uden for hallen.

· Ved aktivitet i Gymnastik salen benyttes indgangen til redskabsrummet. (Den store metal dør.) Det samme gælder udgang, DET ER IKKE TILLADT AT GÅ IGENNEM HALLEN.

· Ophold i hallen er ikke tilladt, medmindre man sidder ned og venter, på en aktivitet skal starte. Det opfordres til at komme så tæt som muligt på aktivitetens start som muligt.

· Pr. 29/10-2020 er der indført krav om brug af mundbind indendørs steder hvor der er offentlig adgang. Dette gælder også hallen. Derfor SKAL man bære mundbind når man går ind i vores bygninger. Kravet er gældende for alle personer over 12 år. Det skal ikke bæres mundbind under aktiviteten, omklædning, bad eller hvis man sidder ned.

· Særskilt aktivitet i multirummet over spring og trambolingrav, er muligt med maks. 10 personer. Her benyttes indgang B, (ny indgang til Motionscenter). Når forgående aktivitet er afsluttet, og har forladt hallen, må man gå ind i selve hallen.

· Det er ikke tilladt at opholde sig i forgangen, vent udenfor!

Cafeteriet:

· Maks 50 personer i cafeteriet.

· Hvis I er sammen, må I også sidde sammen, ellers skal der være min 1 meter mellem jer.

· Der er krav om brug af mundbind når man står op.

· Cafeteriet skal lukke og være tømt kl. 22:00

· Der er opstillet sprit flere steder, sprit hænder inden du kommer op i cafeteriaet.

Motionscenter:

· Der må maks. være 25 personer i motionscenteret på en gang.

· Hænder vaskes/sprittes inden man går ind og når man går ud. Hver gang!

· Så snart man har brugt en maskine skal den omgående sprittes af!

· Hold afstand til hinanden, min 2 meter.

· Pr. 29/10-2020 er der indført krav om brug af mundbind indendørs steder hvor der er offentlig adgang. Dette gælder også hallen. Derfor SKAL man bære mundbind når man går ind i vores bygninger. Kravet er gældende for alle personer over 12 år. Der vil være en markeret zone når man kommer ind i motionscenteret, her skal der bæres mundbind. Når man forlader den for at træne skal man ikke bære mundbind. Der skal ikke bæres mundbind når man træner.Nyt fra Thorup-klim hallen


Del

Facebooktwitterpinterestmail

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Thorupklim.dk

FREE
VIEW