Jeg har den 18/6 fået tildelt DAI/DIF frivilligpris 2018. Der var indstillet 9 t…

Jeg har den 18/6 fået tildelt DAI/DIF frivilligpris 2018. Der var indstillet 9 t…

Jeg har den 18/6 fået tildelt DAI/DIF frivilligpris 2018. Der var indstillet 9 til prisen på landsplan, hvoraf jeg blev valgt ?. Formanden fra DAI samt 2 andre fra forbundet var mødt op til en sammenkomst i Tirsdags Klubben, for at overrække prisen. Jeg blev vældig glad og overvældet.
Source


Del

Facebooktwitterpinterestmail

4 svar

 1. Anja Winther siger:

  Hvor flot! Stort tillykke Aase! ???

 2. Lisa Rødbro Damsgaard siger:

  Fortjent ??? tillykke ?

 3. Bente Holm Nielsen siger:

  Det er så fortjent, Aase. Tillykke????

 4. Dorthe Skammelsen Frost siger:

  TILLYKKE Aase ??? så velfortjent ?

Der er lukket for kommentarer.

Thorupklim.dk

FREE
VIEW