Efter halinspektør Heino Kristensen, Thorup Strand, valgte at søge nye udfordringer, gik jagten ind på en ny halinspektør til Thorup-Klim Hallen.

Valget faldt på Claus Bennetsen, som tiltræder med virkning fra 1. august 2018.

Bestyrelsen for Thorup-Klim Hallen modtog 13 ansøgninger til stillingen, hvilket man var særdeles tilfredse med.

– Det er dejligt, at der er så stor interesse for et job i vores lokale idrætshal. Mange af ansøgerne var særdeles velkvalificerede, og det var et svært valg for bestyrelsen at prioritere de mange fine kvalifikationer, fortæller Henrik Agesen, medlem af bestyrelsen.

Claus Bennetsen, der er 39 år, har de seneste 13 år boet på Oddevej i Klim med sin kone, Else Marie, og deres tre børn i alderen 11 til 15 år. Claus Bennetsen er oprindelig uddannet tjener og har de seneste år derudover uddannet sig inden for IT. I fritiden har han i mange år været aktiv i både Thorup-Klim Hallen og i Thorup-Klim Boldklub, hvor han i en årrække var formand for håndboldudvalget.

Indtil seneste generalforsamling har Claus Bennetsen også været bestyrelsesmedlem i Thorup Klim Boldklub, heraf de sidste fem år som formand. Han har også haft mange trænerjobs gennem årene. Claus er endvidere ansvarlig for infoskærmene, som er placeret rundt i lokalområdet til glæde for lokalbefolkning og turister.

Personligt betegner Claus Bennetsen stillingen som sit drømmejob og han glæder sig meget til at møde alle hallens brugere efter sommerferien. Han ser frem til et langvarigt og godt samarbejde til gavn for de lokale foreninger, skoler og hele lokalområdet. Som bruger af hallen gennem mange år kender han værdien af, at alle hallens brugere skal kunne få gode oplevelser i en moderne idrætshal med tidsvarende faciliteter og højt serviceniveau.

Thorup-Klim Hallen er fra 1986 og er løbende gennem årene i flere omgange blevet udbygget, moderniseret og tilpasset nye aktiviteter og brugergrupper. Hallen er lige nu i gang med en udbygning til 4,6 millioner kroner og forventes færdig i 2018.


Del

Facebooktwitterpinterestmail