Søndag 4. oktober 2015 havde Claus Bennetsen som formand for Thorup-Klim Boldklub fornøjelsen af at kunne over række Lasse Vestergaard Jacobsen et bevis på, at han nu er medlem af boldklubbens »Hall of Fame«

Lasse begyndte i boldklubben i 1987, hvor han kom i bestyrelsen som ansvarlig for volleyball.

Han blev også en af drivkræfterne i oprettelsen af to indendørs fodboldstævner, som senere blev til det, vi i dag kender som Han Herred Mesterskaberne.

I 1990 blev Lasse næstformand for bestyrelsen, hvor han fik fodbold og volleyball som ansvarsområder.

I 1996 træder Lasse ud af bestyrelsen for kun at arbejde med fodboldudvalget. Men allerede i 1996 kommer han ind i bestyrelsen igen, denne gang som formand. I samme år kan Lasse indvi boldklubbens nye klubhus, som han også selv har bidraget af opførelsen til, ved Vester Thorup Stadion.

Senere er Lasse med til at skabe det, vi i dag kender som Team Han Herred i fodbold og TØK 2000 i håndbold.

I 2013 går Lasse af som formand, men forsætter i bestyrelsen med ansvaret for fodbold og Team Han Herred.

Lasse er i dag stadig aktiv i bestyrelsen, så det er kun velfortjent, at han nu er indlemmet i klubbens »Hall of Fame«.

Samtidig med indlemmelsen modtog Lasse også Klim Sparkasses Idrætspris 2015 på 3.000 kroner, som blev overrakt af Klim Sparekasses direktør, Henrik Agesen.

Lasse er også indstillet til DBU Jyllands sølvnål, som er et æresbevis for 25 års frivilligt arbejde med fodbold.

– Lasse har godt nok sagt, at han er ved at trappe ned på arbejdet med boldklubben, men vi håber, vi kan overtale ham til at forsætte lidt endnu, fastslår formand Claus Bennetsen.

– Vi ønsker Lasse held og lykke i fremtiden og kan ikke takke ham nok for alt det, han har gjort for Thorup-Klim Boldklub gennem de sidste 25 år, tilføjer formanden.


Del

Facebooktwitterpinterestmail