Klim Sparekasse havde ikke færre end 51 deltagere med på årets garanttur til Strasbourg og Alsace. Turen fandt sted 13.-17. maj

Alt forløb fint efter programmet, fortæller direktør Henrik Agesen. Dog føltes busturen ud og hjem rigelig lang bl.a. på grund af vejarbejde. Men Fjerritslev Rejser og chaufførerne Hans Jørgen og Anne Marie klarede al transport og planlægning på bedste vis, understreger han.

Turen bød på mange højdepunkter, men Henrik Agesen fremhæver især et meget spændende og inspirerende besøg med vinsmagning og frokost hos en vinbonde.

– Det var ligeledes meget interessant at besøge Europarådet og høre om alt, hvad der sker dér. I det daglige hører vi jo mest om parlamentet. Besøg og byrundtur i hyggelige Colmar var også en super oplevelse med kanaler og mange flotte, gamle huse. Besøget på Abebjerget og sejlturen på Strasbourgs kanaler var ligeledes meget store oplevelser.

Alle deltagere udtrykte stor tilfredshed med turen, og mange glæder sig allerede til næste års tur.

Garantturen 2016 bliver med stor sandsynlighed igen i dagene omkring Kristi himmelfartsdag, og foreløbig arbejdes der på, at turen går til Østersøkysten og det nordvestlige Polen.


Del

Facebooktwitterpinterestmail