HAN HERRED MESTERSKABER STÅR PÅ SPRING

Portal til Thorup-Klim området

HAN HERRED MESTERSKABER STÅR PÅ SPRING

Lørdag 29. december går det igen løs for fuld udblæsning i Thorup-Klim Hallen, når bolden gives op til Han Herred Mesterskaberne.

– Der er tilmeldt lige så mange hold som tidligere, fortæller Lasse Jacobsen, der tovholder på turneringen – det betyder med andre ord, at det igen i år bliver en hæsblæsende opvisning, der vil udfolde sig i hallen, når holdene tørner sammen for at spille ni minutters brændende fodbold, inden det er de næste holds tur.

– Det er intenst – det kører hele tiden og når det ene hold er færdigt, så skal de næste helst stå klar, forklarer Lasse Jacobsen.

De voksne skal spille 5. juledag, mens børnene indtager banerne 6. juledag.

– Der vil være lige op imod 200 fodboldkampe, der bliver spillet de dage, fortæller Lasse Jacobsen.

Publikum plejer at møde talstærkt op til turneringen – det er langt fra unormalt, at omkring 1000 tilskuere dukker op i løbet af juledagene for at se både børn og voksne kæmpe om bolden.

– Det er forældre, bedsteforældre og søskende. Der er travlhed over det hele, fortæller Lasse Jacobsen, der glæder sig til startfløjtet lyder 29. december.

Undervejs i turneringen vil der blive delt pokaler ud til alle vinderholdene, lige som der til børneholdene også er medaljer til alle deltagere.

I år er det tilmeldt hold med deltagere fra seks år til 50+, hvor der er flere spillere over 60 år, hvilket er nogenlunde samme aldersgruppe, som Lasse Jacobsen befinder sig i.

– Men jeg har trukket mig – der er fire mand på banen hele tiden og det er hårdt, ler han og peger på, at der også er meget arbejde i at være frivillig under turneringen.

Folk kommer fra nær og fjern for at være med – lige fra Frøstrup til Arentsminde og ned til Aggersund – der er ikke en klub, som ikke er repræsenteret.

– Det betyder noget for klubben og også for hallen, det er nogle vigtige dage, fortæller Lasse Jacobsen, der forklarer, at klubben dog ikke tjener styrtende på turneringen – og det, der hentes ind, kommer via sponsorerne. Pokaler, dommere, medaljer og meget andet koster nemlig en del – men det er det, der skal til for at sikre, at folk har en formidabel oplevelse i Thorup-Klim Hallen. For det har de, mener Lasse Jacobsen og peger på, at især børnene bliver hyldet for deres indsats, uanset om de har vundet eller ej.

– Når de har spillet samler vi dem midt på gulvet og bliver hyldet af alle med klapsalver og glad musik. Det har de fleste i hvert fald en stor oplevelse ud af, fortæller Lasse Jacobsen.


Del

Facebooktwitterpinterestmail

Tags:

Thorup-Klim Appen

FREE
VIEW